Nápad na originální uspořádání atria

Nápad na originální uspořádání atria

Předsíň je rozhodně nejvíce podceňovanou místností v celém domě. Proč je tak těžké rozhodnout o výzdobě předsíně? Předsíň, jak název napovídá, je často považována za přechodovou část domu a není jí věnována pozornost. To je běžná, ale rozhodně velká chyba při zařizování místností. Díky originálnímu nápadu na zařízení předsíně bude mít celý dům nový charakter.

Jak vyzdobit těsnou a malou předsíň?

V panelácích a v malých garsonkách jsou chodby často tmavé a krátké. Do většiny předsíní se vejde místo k sezení a věšák, ale stále ji můžeme zařídit funkčně a originálně. V malé předsíni hraje velkou roli světlo, takže ji stojí za to rozjasnit pomocí velkých a světlých dlaždic na podlaze, bílého nábytku do předsíně nebo bílého stropu. Z tohoto důvodu uvažujte o světlých barvách stěn: béžové, krémové a bílé, vše v kombinaci s nábytkem ze světlého dřeva. Efektu optického zvětšení interiéru lze dosáhnout položením stejných dlaždic v předsíni a jedné z dalších místností. To vám umožní prodloužit interiér. V tmavé předsíni se dobře osvědčí i světlé obrazy na plátně s barevnými motivy. Rozjasní totiž interiér a dodají mu energii. Ačkoli nápaditá výzdoba malé předsíně vyžaduje mnohem více času a práce, dejte se do toho. Rozhodně to stojí za to!

jak vyzdobit tesnou a malou predsin

Předsíň ve skandinávském stylu

Úzká předsíň přímo volá po skandinávském stylu, který přináší do interiéru spoustu světla a bílé barvy. Interiér se tím rozjasní a optický získává dodatečný prostor. Skandinávský styl se vyznačuje jednoduchostí a návratem k nekomplikovaným formám, a právě proto se dokonale hodí do malých interiérů. Bílý nábytek předsíň rozjasní, botník pomůže zbavit se dojmu nepořádku a ušetří místo, a malá předsíň získá originální vzhled. Tento způsob uspořádání předsíně nám umožní získat mnohem více prostoru.

Jak moderně zařídit předsíň?

Moderně a s nápadem – to je slogan mnoha výrobců nábytku, včetně toho určeného do předsíně. Co vlastně znamená moderní předsíň? Následování trendů, které se rok od roku mění. V letošním roce se moderní chodba nevyznačuje jen jednoduchou formou, ale také cihlami nebo fototapetami na stěnách. S rostoucí popularitou loftového interiérového designu zavládly v interiérech cihlové zdi a těžký dřevěný nábytek. Loftový styl je styl, který má svůj původ ve vysokých newyorských bytových domech. Tento typ interiérového designu, aby vypadal opravdu dobře, vyžaduje spoustu prostoru. V loftovém stylingu interiérů se osvědčí také 3D nástěnné samolepky, které napodobují cihlu nebo beton. Toto řešení je levnější než cihla, a zároveň stejně originální.

Šmrnc a elegance, čili předsíň ve stylu glamour

Černá a bílá pospolu dělají zázraky. Je to jedna z nejkrásnějších a nejelegantnějších kontrastních kombinací. Černá a bílá vládnou v koupelnách a obývacích pokojích, ale předsíň je také vhodným místem pro vytvoření kontrastů. Bílé stěny, černobílá šachovnicová dlažba a světlý nábytek – díky tomu bude váš interiér nejen designérský, ale především nadčasový. Zvolte k tomu lesklé doplňky, jako je velké nástěnné zrcadlo nebo fotorámečky, a vaše předsíň bude vypadat jako z titulních stránek novin.

predsin ve stylu glamour

Dávný anglický šmrnc, předsíň ve stylu shabby chic

Bohaté zdobení, velurové doplňky a fototapety s květinami na stěnách. Právě takto vypadá dávný anglický šmrnc v moderní verzi. Bohatší verze stylu odkazuje na palácové dekorace ve stylu Ludvíka XVI. Chcete-li si zařídit předsíň v královském stylu, určitě budete potřebovat: kovové kované sedátko, botník z tmavého dřeva a zrcadlo s bohatě zdobeným rámem. Pokud jste fanouškem mramorových podlah, můžete využít velké podlahové dlaždice napodobující mramor nebo (pokud žijete v domě) autentické, mramorové schodiště.
Předsíň je rozhodně náročný interiér. Nicméně pokud mu věnujete trochu času a práce, vytvoříte si nápaditou předsíň, která bude nádhernou a originální vizitkou vašeho domu.


JAK ZVĚTŠIT SVŮJ INTERIÉR, ČILI FOTOTAPETY NA POSUVNÉ DVEŘE DO PŘEDSÍNĚ

JAK NA RENOVACI BYTU? OSVĚDČENÉ A LEVNÉ ZPŮSOBY NA KRÁSNÉ A MÓDNÍ USPOŘÁDÁNÍ.

OBRAZY VYTIŠTĚNÉ NA PLÁTNĚ JSOU PERFEKTNÍ PRO KLASICKÉ INTERIÉRY

 

 

Čtěte rovněž::