Obrazy vytištěné na plátně jsou perfektní pro klasické interiéry

Obrazy vytištěné na plátně jsou perfektní pro klasické interiéry

Stává se bohužel často, že stěny krásně vyzdobených bytů zejí prázdnotou. Je to nevyužitý potenciál, protože nejde jen o vybavení domácnosti, také stěny vyžadují správnou výzdobu. Takto si také zpestříme naše životy. Pokud se chcete dívat na něco zajímavého, pak uděláte nejlépe, když si zavěsíte vkusný obraz na zeď!

V moderně uspořádaných místnostech budou dokonale fungovat skleněné nebo akrylové obrazy s hladkými povrchy, zdůrazňující minimalistický styl. Klasické interiéry naopak vyžadují klasická řešení – proto doporučujeme obrazy tištěné na plátně. Koneckonců, žádný jiný materiál nenahradí strukturu tradičního tkaného malířského plátna. Je to dekoratérská klasika, která, ne bezdůvodně, je stálicí módy již po celá desetiletí.

Obrazy na plátně s vlastním jedinečným potiskem

Vycházíme vstříc našim zákazníkům, kteří jdou s dobou, a proto nabízíme okamžitě vytištěný obraz s jakoukoli grafikou. Obrazy malované barvami mají jistě svou vlastní atmosféru, ale neodráží s hyperrealistickou přesností naše fotografie. Naproti tomu tisk nám umožňuje na naší zdi pověsit svou oblíbenou rodinnou fotografii nebo nezapomenutelný západ slunce z nádherné dovolené... Je přece důležité vyzdobit si svůj dům tak, aby byl atraktivní nejen vizuálně, ale také evokoval krásné vzpomínky.

Vkusné obrazy vytištěné na plátně

Pokud však dáváte přednost tomu, aby vaše stěny zdobily spíše univerzální obrazy, doporučujeme široký výběr hotových grafik na plátně. Zvláště v tradičních nebo retro stylizovaných bytech jsou obzvláště oblíbené obrazy se zátiším, jemným květinovým motivem nebo vintage grafikou, které zdůrazňují sentimentální výzdobu domácnosti a poskytují jí jedinečnou atmosféru. Díky našim návrhům můžete originálně vylepšit svůj obývací pokoj, ložnici nebo chodbu – koneckonců každý interiér vyžaduje individuální hýčkání.

V závislosti na velikosti vašeho bytu jsme připravili obrazy tištěné na plátně v různých velikostech. Prostorné interiéry je vhodné vyzdobit velkými obrazy, a malé menšími, nechceme přece, aby naše dekorace příliš stísňovaly malé prostory anebo se ztratily na velké holé zdi. Naše obrazy tiskneme na přání zákazníka na výšku nebo na šířku, na plátnech o rozměrech od 50×100 do 70×140 – doufáme, že si každý bude moci vybrat ten správný formát, který dokonale zapadne do jeho stávajícího uspořádání interiéru.

Jsme přesvědčeni, že správně zvolený obraz vkusně vyzdobí jakoukoliv místnost. Je to rychlý a snadný způsob, jak vytvořit zajímavý design, a vzdát poctu tradičnímu malířskému umění. Použijte proto jak individuální projekty, tak i naše hotové grafiky.

___________________________________________________________________

NÁSTĚNNÉ DEKORACE Z VLASTNÍCH FOTOGRAFIÍ – KTERÉ VOLÍME NEJČASTĚJI?

NEJMODERNĚJŠÍ TRENDY V DESIGNU INTERIÉRU V ROCE 2020

 

Čtěte rovněž::