Jak na renovaci bytu? Osvědčené a levné způsoby na krásné a módní uspořádání.

Jak na renovaci bytu? Osvědčené a levné způsoby na krásné a módní uspořádání.

Levná renovace bytu? Zní to jako paradox, avšak nové a nenákladné uspořádání kuchyně nebo obývacího pokoje je trendem posledních let. Příznivci módních interiérů stále častěji hledají řešení, která za nízkou cenu dělají velký dojem. Jaké jsou možnosti a na co si dát pozor, když chcete osvěžit svůj byt za málo peněz?

Renovace nábytku pomocí samolepek

Vhodně zvolené a dobře přilepené nábytkové polepy mohou zásadně změnit vzhled i velmi starého nábytku. Můžete jimi polepit celý nábytek nebo si zvolit jen některé povrchy, vybírat si z mnoha vzorů a barev, zkrátka – provádět jakékoli změny! Samolepicí nábytkový polep je jednoduchý a rychlý způsob, jak udělat ze starého nábytku úplně nový. A pokud si jen chcete udělat nějaký kus nábytku atraktivnějším, lehce jej obnovit nebo přizpůsobit, např. do dětského pokoje, rozhodněte se pro samolepky na šatní skříň. Trhákem jsou také samolepky na dveře, které udělají ze dveří významný dekorativní prvek v místnosti.

rekonstrukcia nabytku pomocou samolepiek

Nový vzhled kuchyně – jak osvěžit srdce domova?

I zde vám může znovu přijít s pomoci polep na kuchyňský nábytek který poskytne starým skříňkám nový módní vzhled. Ale toto není jediný způsob, jak dát kuchyni nový vzhled. Zvažte možnost natření dlažby speciální barvou nebo její pokrytí plovoucí podlahou. Také stěny lze obnovit nejen malováním, ale také výběrem správných obkladů do kuchyně na stěnu mezi skříňkami. Hitem posledních let jsou nástěnné hodiny s kuchyňskými motivy: moderní a skleněné, ideální pro udržení čistoty. Prostor nad jídelním stolem můžete zase vyzdobit samolepkami na zeď.

Fototapety do každého interiéru

Je to spolehlivý způsob, jak změnit každou místnost k nepoznání! Díky fototapetě může být vaše místnost útulná a získat nový ráz – romantický, dětský, kancelářský – a dokonce se může opticky zvětšit, pokud zvolíte prostorové fototapety. Existuje mnoho možností a nepřeberné množství vzorů uspokojí i ty nejnáročnější dekoratéry.

Oblečte své stěny – obrazy, samolepky, výzdoba

Jak změnit vizáž stěn rychle a za malé peníze? Nejen díky malování dosáhnete nejlepšího výsledku! Co se týče výzdoby zdi v obývacím pokoji, dokonale se osvědčí různé druhy obrazů nebo nástěnné hodiny – jsou nejen krásné, ale i praktické. Obrazy do obývacího pokoje mohou vytvořit zajímavou galerii, která se liší nejen stylem, ale i formou. Velmi módní je nástěnná výzdoba, např. se zvířecími motivy. Zpět jsou zase v módě i makramé.

obrazy samolepky vyzdoba

Naproti tomu v ložnici se perfektně osvědčí fotografie na plátně, např. rodinné, které vytvoří osobní a intimní atmosféru. Obrazy do ložnice si můžete vybrat ve formě prostorových dekorací nebo tradiční, se světlými a uklidňujícími motivy. Skvělým nápadem jsou také oblíbené v poslední době lapače snů, pro zavěšení na zeď nebo dveře. Jak je vidět, můžete levně, avšak působivě, osvěžit interiér a zároveň si pohrát s dekoracemi nebo se rozhodnout pro menší „facelift“ stěn. Obrazy na stěny, nábytkové polepy nebo samolepky na dveře to jsou maličkosti, díky nimž získá prázdná stěna charakter a starý nábytek dostane druhý život. Určitě stojí za to vyzkoušet vše, abyste si vytvořili svůj vlastní domov a užili si čas strávený doma.


 NEJVÍCE PŘEHLÍŽENÁ MÍSTA V KUCHYNI

 KTERÉ HODINY DO KUCHYNĚ A JÍDELNY

Čtěte rovněž::