Jak zvětšit svůj interiér, čili fototapety na posuvné dveře do předsíně

Jak zvětšit svůj interiér, čili fototapety na posuvné dveře do předsíně

Zařídit předsíň je docela výzva. Problémem může být příliš velký prostor vzhledem k úloze této místnosti, nebo i příliš malý prostor, což je rozhodně častější. A i když předsíň není nejdůležitějším místem v domácnosti, právě zde vzniká první dojem! Proto je správné vytvořit příjemnou atmosféru už při vstupu. JAK toho dosáhnout? Pomůžou nám s tím fototapety na dveře, které mohou udělat spoustu dobrého, a to dokonce i v případě malých prostor.

Fototapeta do předsíně – rychlý nápad na změnu

Fototapeta na chodbě? Ano! Je to rozhodně skutečný trhák mezi moderními způsoby uspořádání. Použití fototapety v předsíni vám dovolí vytvořit nejen zajímavý estetický dojem, ale také si pohrát s prostorem, a zcela jinak vnímat velikost místnosti. Fototapeta na posuvné dveře do předsíně je ideálním řešením jak pro skříně, tak i vstupní dveře, ať už jsou vyrobeny ze dřeva, nábytkových nebo dýhovaných desek. Je to také rychlý způsob, jak osvěžit plochu a vdechnout místnosti zcela nový charakter.

Díky fototapetě na dveře do předsíně můžete také rozjasnit příliš tmavou místnost nebo ji ztmavit, pokud je v ní příliš moc světla, ochladit a oteplit, zútulnit nebo jí poskytnout elegantní ráz. Zkrátka fototapeta v předsíni je ideálním řešením, chcete-li místnost vyzdobit rychle, působivě, a především zajímavě.

Jak si vybrat fototapetu na posuvné dveře do předsíně?

Fototapety na interiérové dveře vám umožní rychlou změnu vizuálního dojmu, který daný prostor vytváří. Perfektně se osvědčí jak v úzké a malé předsíni, tak i v té velké, která nepůsobí příliš prostorně. Posuvné dveře s fototapetou jsou ideálním řešením pro každou místnost. Velká plocha skříně má obrovský potenciál, který lze skvěle využít, proto také průchozí dveře nám poskytují mnoho možností. Nejprve byste měli určit, jaká jsou vaše očekávání ohledně nového uspořádání:

  • opticky zvětšit a prodloužit místnost,
  • vizuálně zmenšit prostor chodby.

Oba tyto body jsou proveditelné s vhodnou fototapetou.

Jakou fototapetu na dveře vybrat, pokud chcete místnost zvětšit?

Chcete-li opticky zvětšit místnost, zvolte si prostorovou fototapetu na posuvné dveře nebo 3D fototapetu. Motivy, jako jsou silnice, cesty, schody, mosty a úzké uličky, anebo v případě dveřních dýh s 3D strukturou, geometrické tvary nebo abstrakce jsou nejoblíbenější. Proč? Taková vysoce kvalitní fototapeta, dobře přilepená, vyvolává dojem prodloužení úzké a malé chodby. Geometrie vytváří zajímavou optickou iluzi, která tak trochu může „klamat“ smysly. Prostorová fototapeta v předsíni ji skvěle zvětší, a současně to také prostě bude nádherná dekorace!

fototapeta na posuvne dvere vo ve kej predsieni-

Fototapeta na posuvné dveře ve velké předsíni

V případě, že se předsíň zdá být příliš velká a příliš prostorná, a zároveň ještě chladná, můžete ji nejen opticky zmenšit, ale také oteplit. Stačí si vybrat grafiku na dveře zobrazující vzory, jako jsou květiny, listy, vegetace obecně, abstrakce v živých barvách, které vdechnou interiéru pozitivní energii a pocit příjemné „sklíčenosti“, avšak zároveň vizuálně zmenší místnost. Vsaďte proto na teplé nebo pastelové barvy.

Fototapety na dveře na míru jsou skvělým řešením do předsíně nebo dalších malých místností, kde byste chtěli získat trochu více prostoru. I když ten prostor bude jen vizuální, dokáže výrazně ovlivnit pohodlí a požitek z užívání dané místnosti.


NEJOBLÍBENĚJŠÍ MOTIVY NA KUCHYŇSKÝCH SKLENĚNÝCH PANELECH

 NEJVÍCE PŘEHLÍŽENÁ MÍSTA V KUCHYNI

Čtěte rovněž::