Ozdobte svůj interiér samolepkami – nejoblíbenější motivy

Ozdobte svůj interiér samolepkami – nejoblíbenější motivy

Samolepky na zeď nejsou jen originální dekorací do dětského pokoje. Díky samolepkám nyní může váš nábytek získat druhý život. Jaké samolepky si vybrat? Jaké vzory jsou v této sezóně v módě? Které samolepky si vybrat do ložnice a které do dětského pokoje?

Samolepky na zeď – proč stojí za to je koupit?

Samolepky na zeď jsou skvělou alternativou k tapetám. Jsou mnohem menší, snadno se lepí a jsou stejně odolné. Pokud se vám nechce do důkladné renovace, pak právě díky samolepkám získá váš interiér nový charakter a vy ušetříte čas. Samolepky na zeď mohou mít různé velikosti. V naší nabídce najdete také různé motivy, které se hodí téměř do každé výzdoby interiéru. Nástěnné samolepky jsou odolné vůči mechanickému poškození, vlhkosti a nestírají se. Jsou také mnohem dostupnější než tapety, takže než se rozhodnete pro změnu interiéru, naplánujte si také výběr doplňků. Možná zjistíte, že samolepka na zeď bude vypadat mnohem lépe, a to jak vizuálně, tak i finančně.

Jaké vzory samolepek budou v módě v sezóně jaro/léto 2021?

V sezóně jaro/léto 2021 budou na stěnách kvést květiny. Díky samolepkám na zeď s květinovými vzory bude obývací pokoj nebo ložnice jemnější a noblesnější. Květiny teď již nejen v květináčích svědčí o tom, že dekoratérské trendy se stále obracejí zpět k přírodě. Není divu, že v této sezóně budou v módě přírodní, ekologické materiály, barvy země a právě květinové kompozice.

samolepky na zed

Jaké samolepky budou originálním doplňkem do dětského pokoje?

Dětský pokoj je zvláštním a náročným místem pro výzdobu. Udělejte si čas a pečlivě naplánujte výzdobu tak, aby byl váš mrňousek nadšený. Jaké samolepky si vybrat do dětského pokoje? Jedinečné, nekonvenční, barevné. A právě takové jsou samolepky na zeď 3D díra, které snadno přilepíte na stěnu a interiér získá originální design. Trojrozměrné samolepky jsou stejně populární jako samolepky určené pro nábytek řady IKEA. Nábytek IKEA je neoddělitelným doplňkem dětského pokoje. Je odolný, trvanlivý a má nekomplikovaný design. Dominantními barvami dětského nábytku řady IKEA jsou světlé dřevo a bílá, a proto po dlouhé době používání vás může jeho vzhled omrzet. Chcete-li rychle a efektivně vnést novou energii do dětského pokoje, prohlédněte si nabídku samolepek určených pro nábytek řady: IKEA KURA BED a IKEA DUKTIG. Tyto samolepky jsou trvanlivé, odolné vůči mechanickému poškození a vlhkosti, potisky se nestírají ani po dlouhé době každodenního používání.

Jaké samolepky si vybrat do obývacího pokoje?

Samolepky na zeď v obývacím pokoji jsou jednou z nejzajímavějších dekorací, které do něj vnesou jedinečnou atmosféru. V letošní sezóně zvolte botanické a rostlinné motivy, které vdechnou interiéru jarní energii. Vsaďte na barvy, jako třeba cihlová, písková, šedá, tmavě modrá, vínová nebo olivová. Takový výběr barev uklidňuje, uvolňuje a učiní interiér útulnějším a pohodlnějším. Rostlinné motivy, jako třeba zelené rozložité listy doplní celou kompozici. Pokud je váš obývací pokoj zařízen v boho stylu, zvolte světlé barvy a samolepky na zeď se vzorem lapačů snů nebo peří.

samolepky na dvere

Dalším, také jedinečným nápadem na uspořádání obývacího pokoje, jsou samolepky na dveře. I když se takové řešení může zdát překvapivé, polep na dveře se osvědčí v případě, že vás omrzí design dveří nebo plánujete zcela změnit výzdobu. Myšlenka polepení dveří samolepkou na míru je dobrým způsobem, jak darovat dveřím druhý život.
Nástěnné samolepky a dveřní polepy jsou ověřené a rychlé způsoby na jarní změnu uspořádání. Pociťte tuto čerstvou energii a vychutnejte si potenciál, který tkví v detailech!


MALÁ LOŽNICE – MODERNÍ USPOŘÁDÁNÍ A INSPIRACE NA MÓDNÍ VÝZDOBU

JAK ZAŘÍDIT OBÝVACÍ POKOJ S KUCHYNÍ? 

Čtěte rovněž::