Nástěnné dekorace z vlastních fotografií – které volíme nejčastěji?

Nástěnné dekorace z vlastních fotografií – které volíme nejčastěji?

Není nic krásnějšího než možnost vrátit se ke vzpomínkám, které v nás vyvolávají pozitivní emoce. Svatba, narození dítěte, první společná dovolená, obhajoba diplomové práce – k takovým okamžikům se chceme vracet. Fotografie jsou jako uzavřené vzpomínky. Umožňují se nám kdykoliv vrátit do minulosti. Proto je dáváme velmi často nejen do alb, ale také na zeď, ve formě vícerámečků nebo obrazů na plátně. Jsou osobní a zároveň moderní výzdobou, která vdechne interiéru duši a jedinečný charakter.

Obrazy na plátně – zachyťte okamžik

Paměť může být pomíjivá, ale fotografie jsou věčné. Takže pokud chcete, aby byly vzpomínky stále živé, vsaďte na obraz na plátně znázorňující pro vás důležitý okamžik. Jedná se o velmi originální alternativu k tradičnímu rámu. Můžete si zvolit obraz v libovolné velikosti a tvaru, takže jej přizpůsobíte konkrétní místnosti.

Obrazy na plátně se nádherně prezentují v obývacím pokoji a ložnici a dodávají interiéru osobitý charakter. Výběr vzpomínky, ke které se chcete vracet, je jen na vás. První krok vašeho dítěte? Nebo možná dovolená z vaší první výplaty? Jsme přesvědčeni, že každý takový okamžik stojí za zapamatování a zviditelnění.

Přednosti obrazů na plátně

Velké množství rozměrů a originální charakter nejsou jedinými přednostmi obrazů na plátně s vlastní fotografií. Jejich předností je také nadčasovost. Trendy v aranžování se mění. Dnes jsou módní květinové motivy, zítra geometrické vzory, kdežto vaše fotografie nikdy nebudou zastaralé.

Pro vás a vaše blízké budou vždy vypadat skvělé, protože jsou něčím víc, než jen moderním dekorativním prvkem. Navíc jsou obrazy na plátně vytvářeny metodou vysoce kvalitního digitálního tisku, a proto jejich barvy intenzivní a detaily jsou dobře viditelné.

Krása v moderním vydání, neboli obrazy na akrylovém skle.

Akrylové sklo je velmi vděčný materiál. Nejenže vypadá elegantně, ale je rozhodně odolnější vůči rozbití než klasické sklo. Fotografie v podobě obrazu z akrylového skla vypadá zkrátka magicky a zvěčněný okamžik získává na významu. Nejoblíbenější jsou obrazy z akrylového skla zobrazující fotografie ze svateb, křtů, těhotenských a novorozeneckých focení, dovolených a jiných důležitých oslav a událostí. Na tom samozřejmě není nic překvapivého. Fotografie v této podobě jsou malým mistrovským dílem – obraz je velmi přirozený a lidé vypadají jako živí.

Kde můžete zavěsit obraz z akrylového skla?

Obrazy z akrylového skla vypadají v podstatě kdekoliv krásně a působivě. V závislosti na typu mohou být výzdobou chodby nebo předsíně, obývacího pokoje, ložnice nebo dětského pokoje. Svatební fotografie vypadají krásně na čestném místě v obývacím pokoji, například nad krbem nebo pohovkou. Těhotenské a novorozenecké fotky se hodí do dětských pokojů a ložnic rodičů.

Zatímco obrazy s fotografiemi z dovolené nebo rodinné portréty vypadají dobře ve vstupní hale nebo na chodbě. Ale ve skutečnosti to, kde pověsíte obrazy z akrylového skla s vlastní fotografií, je jen na vás. Jste omezeni pouze vaší představivostí.

_________________________________________________________________________________

OBRAZY NA PLÁTNĚ – POTIŠTĚNÉ DEKORACE

SKLENĚNÉ DEKORACE – MODERNÍ DESIGN

Čtěte rovněž::