Skleněné dekorace – moderní design

 Skleněné dekorace – moderní design

Moderní interiérový design je stále více spojen s minimalistickým stylem, kde se počítají volné prostory, jemné dekorativní prvky a jednoduché tvary. K tomu prvky z kovu nebo skla. Do tohoto trendu dokonale zapadají moderní skleněné dekorace.

Mezi moderními formami výzdoby je stále více prvků, ve kterých se používá sklo. V našich kuchyních převládají skleněné panely, na pracovních deskách a stolech leží skleněné krájecí desky a na stěnách visí fotoobrazy na skle a skleněné nástěnné hodiny. Jak je vidět, poptávka a oblíbenost skleněných dekorací stále stoupá. Není divu. Sklo použité jako základ dekorace má mnoho přednosti a asi každý uzná, že vypadá neuvěřitelně působivě.
Sklo to je především moderní design, jednoduchost a ten jeho lesk. Je to také velmi vděčný podklad, na který lze aplikovat v digitální technice tisku prakticky libovolnou fotografii v dobrém rozlišení. Právě kombinace předností skla s kvalitou tisku vám umožní vytvořit takto neobvyklé dekorace.

Díky libovolnému potisku můžete vytvořit nekonečně mnoho krásných a jedinečných motivů, které pak je možné použít v kterékoli místnosti. V pokojích v domě, kancelářích, obchodech nebo komerčních prostorech. Stačí si vybrat motiv, který tematicky ladí s danou místnosti nebo jejím určením, a máte nádhernou a jedinečnou skleněnou dekoraci. Zadruhé, můžeme si být jisti, že díky přednostem skla, se náš skleněný panel do kuchyně, obraz na skle nebo skleněné hodiny bude vyznačovat bohatstvím nasycených barev, navíc podtržených lehkým leskem skla.

Prohlédněte si naší galerii skleněných obrazů, skleněných panelů do kuchyně a skleněných hodin.


 

Recept na moderní kuchyň

Hodiny na skle – zajímavá alternativa

Čtěte rovněž::