Obrazy na plátně – potištěné dekorace

Obrazy na plátně – potištěné dekorace

Obrazy vytištěné na plátně canvas si spojujeme především s dekorací, díky které můžeme proměnit klasickou fotografii v obraz. Skutečně, díky technologii digitálního tisku můžete takto vytvářet nádherné fotoobrazy na plátně, které budou zobrazovat vaší oblíbenou fotografii.

Avšak tisk fotografií není jedinou předností obrazů na plátně canvas. Stejně nádherně vypadají potištěné kreslené nebo malované motivy. Všechny druhy náčrtků, kreseb nebo obrazů lze také úspěšně proměnit v tištěný obraz na plátně. Digitální tisk umožňuje nejen reprodukovat každý nejmenší detail kresby nebo obrazu, ale také prvky, jako jsou stíny nebo tahy štětcem. Můžeme tak vyzdobit stěnu tištěným obrazem na plátně, který vypadá jako klasický obraz.

Další důležitou předností tištěných obrazů je skutečnost, že jakýkoli motiv lze vytisknout v nejrůznějších velikostech a formátech. Obrazy mohou být vodorovné, svislé nebo čtvercové. Rozměry objednávaného obrazu na plátně lze také vybrat v závislosti na potřebách a prostoru na stěně. Omezením je pouze kvalita vzoru, ze kterého je potisk zhotovován, a jeho orientace.

Obraz na plátně je natažen na napínací rám a tento výrobek je již hotovou dekorací, kterou můžete pověsit na zeď. Takové řešení se osvědčí ve většině místností. Obraz vypadá impozantně a zapadá do výzdoby. Pokud však chcete, aby si místnost zachovala retro nebo vintage styl, může být obraz dodatečně zarámovaný v jakémkoli tradičním rámu, čímž vznikne nádherná, trvalá a klasická dekorace.

Podívejte se do naší galerie obrazů na platně canvas.


Skleněné dekorace – moderní design

Čtěte rovněž::