Nápady na nevšední výzdobu koupelny

Nápady na nevšední výzdobu koupelny

Většina z nás přistupuje ke koupelně velmi pragmaticky. Ano, je to místnost, kde se staráme o specifické potřeby. Ale co dlouhé koupele, oblíbené rituály nebo domácí SPA? Trochu luxusu si zaslouží každý, proto by měla být koupelna zařízena tak, aby její výzdoba uvolňovala a relaxovala po náročném dni. Pokud hledáte nápad na nevšední výzdobu koupelny, jste na správném místě. V následujícím článku vám napovíme, jaké si zvolit doplňky, abyste se cítili jako ve skutečném wellness salonu.

Moderně a vkusně – vybíráme obrazy na skle do koupelny

V koupelně je vlhko – no samozřejmě. Proto musí být všechny ozdoby odolné vůči vodě a působení vodní páry. Perfektně se tedy budou hodit obrazy na skle do koupelny. Jsou nejen praktické, ale také stylové. Pokud máte vanu, doporučujeme zavěsit obraz tak, abyste se na něj mohli dívat při koupání. To poněkud určuje motiv. Mušle, horská krajina, nebo možná zátiší? Jste to vy, kdo rozhoduje o tom, na co se chcete dívat.

Jsme však toho názoru, že do koupelny se nejvíce hodí výhledy na moře, pláž, jantary a hrady z písku. Takové obrazy oživují interiér a propůjčují mu nádech ráje. Umožňují vám relaxaci a přenášejí vás na jiná, exotická místa.

Nástěnné hodiny také do koupelny

Ačkoli se nástěnné hodiny obvykle věší do obývacího pokoje nebo kanceláře, stejně dobrým místem je i koupelna. Kulaté nebo čtvercové, ale určitě skleněné, vypadají velmi zajímavě. Umožní vám kontrolovat čas různých procedur. Budou užitečné, mimo jiné, při barvení vlasů, aplikaci pleťové masky nebo henny a depilaci voskem.

Praktická funkce je však jen jedna strana mince. Skleněné hodiny na zeď jsou estetickou a originální dekorací. Neboť málokdo očekává časomíru právě v koupelně. Garantujeme vám, že plně oceníte přítomnost hodin v koupelně. Odkud bereme tu jistotu? Tyto hodiny nejsou jen obyčejným ciferníkem, ale jsou také dekorací. Každý model má totiž nějaký motiv, a proto je originální a jedinečný.

Samolepky na dveře jsou vždy dobrým nápadem

Může se stát, že na stěnách koupelny nebudete mít možnost si cokoliv zavěsit. Malý prostor, takové a ne jiné uspořádání – vždyť to znáte. Naštěstí máme ještě samolepky na dveře. Jistě, protože každá koupelna má dveře. Tyto typy ozdob – v případě potřeby – opticky zvětší prostor, oživí interiér a způsobí, že se budete cítit jako na dovolené.

Existuje opravdu mnoho variant. Volba je věcí vkusu, my doporučujeme 3D samolepky, modely s hloubkou, mořské motivy a výhledy na oblohu. Jsou velmi populární a vypadají krásně. Samozřejmě příznivci originálního uspořádání si mohou vybrat abstraktní varianty, zátiší nebo geometrické motivy. Hlavní je, aby nálepka korespondovala s vaším vkusem a tím pádem vám poskytovala maximální pohodlí a estetický zážitek.

____________________________________________________________________

HODINY NA SKLE – ZAJÍMAVÁ ALTERNATIVA

SKLENĚNÉ DEKORACE – MODERNÍ DESIGN

Čtěte rovněž::