Hodiny na skle – zajímavá alternativa

Hodiny na skle – zajímavá alternativa

Dříve byly hodiny ukazatelem bohatství a prestiže. Mohli si je dovolit bohatí měšťané, šlechta a aristokracie. Obvykle visely v obývacím pokoji, byly krásné, stylové, většinou v dřevěném krytu nebo stály na prádelníku anebo krbu. Časem se staly běžné, a samozřejmě i nepostradatelné.

S rostoucí dostupností hodin a jejich popularitou se začaly také vyrábět různé varianty, které se staly trvalým prvkem dekorace našich zdí a nábytku. Jedním z nejmodernějších prvků dekorací jsou nástěnné hodiny na skle. Produkt, který kombinuje funkčnost s elegancí a moderním designem. Každý bude souhlasit s tím, že hodiny jsou zajímavou ozdobou. Díky jejich rozmanitosti si každá forma najde svého příznivce. Nelze proto říct, že skleněné hodiny jsou nejkrásnější. Každý má jiný vkus. Ale určitě jsou hezkou alternativou k tradičním hodinám.

Za prvé, hodiny na skle jsou dostupné v našem obchodě ve čtyřech různých podobách. Navrhujeme čtvercové skleněné hodiny, kulaté skleněné hodiny, vertikální skleněné hodiny a horizontální skleněné hodiny. Podle toho, jaké se vám líbí nebo jaké potřebujete. Za druhé, každá z těchto podob je dostupná v několika set verzích. Jak je to možné? Na skleněné hodiny můžete vytisknout různé motivy. Máme nádherné nástěnné hodiny na skle s motivy architektury, abstrakce, krajin, zvířat, dětskými motivy a mnoho jiných. Díky bohatství tematických vzorů mohou být naše skleněné hodiny dekorací v každém pokoji – v obývacím pokoji, ložnici nebo dětském pokoji. Navíc díky tomu, že základem je sklo, mohou také být zavěšeny v takových místnostech, jako je koupelna a kuchyň.

Podívejte se do naší galerie skleněných hodin na zeď.

Čtěte rovněž::