Moderní nástěnné dekorace s motivem jara

Moderní nástěnné dekorace s motivem jara

Jaro už je tady! Ptáci opět za oknem radostněji cvrlikají, slunce svítí silněji, den je delší a pupeny se na stromech začínají zelenat – jinými slovy, příroda se na jaře probouzí k životu. Toto jedinečné roční období je pro mnohé z nás tím nejoblíbenějším. A není divu, protože to vypadá, jako by se na jaře svět začal opětovně vybarvovat. Dokonce bychom rádi zadrželi tento čas na delší dobu... Naštěstí je to už možné, a to díky moderním nástěnným dekoracím s motivem jara! Moderní přístup k výzdobě interiéru umožní vdechnout vašemu hnízdečku jarní závan svěžesti a užívat si jaro po celý rok!

Nejoblíbenější jarní dekorace na zeď

Existuje poměrně hodně dekorativních doplňků s motivem jara, ale k těm nejmódnějším patří:

skleněné hodiny – ať už se rozhodnete pro vertikální, horizontální, čtvercové nebo třeba kulaté hodiny s jarním motivem, garantujeme, že pokaždé, když budou odbíjet další hodinu anebo když se jen na hodiny kouknete, budete ve svém srdci cítit jaro;
obrazy tištěné na skle – originální výzdoba na moderním materiálu dokonale obohatí designový interiér. Zatímco hladký povrch skla ještě více zdůrazní svěžest jarních obrazů a navíc usnadní jarní úklid;
obrazy na plátně canvas – lahůdka pro milovníky klasických forem – díky výrazné struktuře plátna bude jarní obraz odkazovat na malířská díla a květinové vzory budou vypadat jako malované štětcem.
Existuje mnoho nápadů, jak vdechnout trochu jara do našich domovů. A samotných jarních motivů je ještě více. Nejběžnější jsou samozřejmě různé květinové motivy – jak graficky navržené, tak i autentické fotografie živých květin: od sněženek až po konvalinky a sedmikrásky. Obdobě jsou velmi oblíbené jarní krajiny, čili celé louky ozářené sluncem a fotografie lesů s převahou živé zeleně, s uklidňujícím účinkem pro naše oči.

Pozvěte si jaro k sobě domů!

Se všemi těmito dekorativními řešeními a jarními odhaleními si můžete užít vnitřní harmonii a klid. Bez pochyby je opodstatněné tvrzení, že nejlepším architektem je příroda. Proto při aranžování našich interiérů využijme přednosti a krásy přírody, a to zejména teď, kdy se zase probouzí k životu. Zcela jistě tím získáte přidanou estetickou hodnotu a osvěžíte vzhled vašeho domu nebo bytu.

___________________________________________________________-

NEJMODERNĚJŠÍ TRENDY V DESIGNU INTERIÉRU V ROCE 2020
SKLENĚNÉ DEKORACE – MODERNÍ DESIGN

 

Čtěte rovněž::