Které hodiny do kuchyně a jídelny

Které hodiny do kuchyně a jídelny

Kuchyň a jídelna jsou místnosti, které by měly stimulovat naši chuť k jídlu. Právě proto je jejich uspořádání nesmírně důležité. Doplňky, jako jsou např. ubrousky, ubrusy, nástěnné hodiny a závěsy, mají velký význam. Dodávají styl, oživují interiér a zlepšují náladu. V následujícím článku najdete několik informací o výběru nástěnné časomíry, která bude vyhovovat nejen vašim potřebám, ale i vašemu vkusu, a v důsledku bude každé jídlo skutečným požitkem pro vaše smysly.

Čtvercové hodiny na zeď v podobě cihly

Velmi módní, praktické a designové nástěnné hodiny s motivem cihly. Hodí se jak do interiérů zařízených v moderním, skandinávském stylu, tak i ve stylu vintage. Jsou univerzální a minimalistické. Je to poklona příznivcům klasické geometrie a fanouškům originálního uspořádání. Nekřiklavé, elegantně jednoduché a jemné se budou hodit do každé kuchyně a jídelny. A to zejména proto, že bílá barva těchto hodin vypadá prostě v moderních interiérech perfektně.

Hodiny s výhledem na oblohu

S čím si spojujete oblohu? S luxusem? Rájem? Relaxací? Všechno to můžete mít, pokud se rozhodnete investovat do nástěnných hodin s výhledem na mraky. Při pohledu na ně zjistíte nejen čas, ale také pocítíte blaženost, lehkost a uvolnění. Mraky působí totiž velmi prospěšné a relaxačně na naši mysl. Uklidňující barvy, hladké obrysy a jemné křivky. Určitě zvažte pořízení tohoto doplňku, má totiž uklidňující a utišující účinek.

Nástěnné hodiny s jablky

Jsou zde milovníci jablek? Pokud ano, nabízíme vám chutné hodiny do kuchyně se šťavnatými jablky. Při pohledu na tyto hodiny ihned pocítíte chuť ovoce. Jsou barevné, chutné a plné energie. Působí na smysly a stimulují představivost. Navíc vypadají velmi moderně a oživují interiér. Je to poklona pro milovníky přírody, výrazných barev a chutných doplňků.

Skleněné hodiny s králíkem

Není nutné mít domácího mazlíčka, abyste se dojali při pohledu na skleněné hodiny s motivem králíka. Jsou praktické, okouzlující a designérské. Ten, kdo má svého srstnatého mazlíčka nebo jen miluje zvířata, ví, že huňatý přítel, ať už živý nebo malovaný, zlepšuje náladu, rozveseluje a dodává energii. Při pohledu na chlupatého králíka není možné, abyste se neusmáli. Je to tudíž vynikající doplněk do jídelny, který, i když máte špatnou náladu, vyvolá při pohledu na malé a ušaté čtyřnohé zvířátko úsměv na vaší tváři. Hodiny s králíkem plní tedy nejen funkci časomíry, ale působí také terapeuticky – odstraňují negativní emoce, špatné myšlenky a smutné pocity.

Ovocné hodiny do kuchyně

Přestože nemáte dnes chuť na jídlo, pocítíte při pohledu na nástěnné hodiny s ovocným motivem chuť na sladké a šťavnaté občerstvení. Je to skvělý doplněk do kuchyně nebo jídelny. Nejenže stimuluje chuť k jídlu a ukazuje čas, ale také oživuje interiér a evokuje léto, a to dokonce i uprostřed zimy. Jsme si jisti, že tento typ doplňku se bude líbit všem, a to proto, že se hodí do kuchyně a jídelny zařízené v jakémkoliv stylu.

____________________________________________________________________

HODINY NA SKLE – ZAJÍMAVÁ ALTERNATIVA

RECEPT NA MODERNÍ KUCHYŇ

Čtěte rovněž::