Recept na moderní kuchyň

Recept na moderní kuchyň

Skleněné kuchyňské panely se vzory ovoce, nápojů a jiných pokrmů jsou typem dekorace, která by se měla objevit v každém domě. Na našich skleněných kuchyňských panelech najdete, v souladu se současnými trendy, mnoho motivů se šťavnatými, zdravými potravinami. Tyto dekorace se vyznačují podivuhodnými, přírodními barvami.

Kuchyňský skleněný panel s motivem ovoce pomerančovníku pod vodou je ideálním příkladem moderního designu. Lesklé, tvrzené sklo vypadá na stěně zcela jinak, než nám všem známé obklady.
Díky nejvyšší kvalitě potisku vámi vybraný obraz vypadá jako živý.

Pohled na pomeranč nebo jiné ovoce v naší kuchyni nám přivodí chuť k jídlu a celý proces vaření přinese mnohem větší uspokojení. Určitě se tím zlepší a stabilizuje náš každodenní rytmus. Často nejíme, protože se nám nechce připravovat jídlo. Pak obvykle saháme po nezdravém občerstvení. Skleněný kuchyňský panel se vzorem pomeranče vás povzbudí k přípravě zdravých jídel a připomene vám, že máte jíst ovoce!
Přítomnost ovoce a dalších zdravých jídel ve vašem domově je mimořádně důležitá, zvláště při výchově dětí.
Dovolte jím zamilovat si ovoce a usnadněte jejich zařazení do stravy s moderní kuchyňskou dekorací.

Zde je několik ovocných návrhů:
1. Skleněný panel sklo dekor Ovoce a voda
2. Kuchyňský panel Jahody a voda
3. Kuchyňský panel Ovoce a zelenina

K moderní kuchyni patří moderní dekorace. Skleněné panely s potiskem budou ideální volbou pro každého, kdo usiluje o perfektní vzhled své kuchyně.
Nástěnné skleněné panely jsou snadné na údržbu a velmi snadno se z nich odstraňují nečistoty, proto také dobře znázorňují své fotorealistické pohledy.

--> Zhlédněte naši galerii plnou inspirací


Nejoblíbenější motivy na kuchyňských skleněných panelech

Skleněné panely do kuchyně – WOW efekt

Čtěte rovněž::