Skleněné panely do kuchyně – WOW efekt

Skleněné panely do kuchyně – WOW efekt

Kdo má obývací pokoj s kuchyňským koutem, obvykle čelí vážné výzvě: kuchyň je součástí velké místnosti, ve které převládá nějaký styl, uspořádání a pořádek. Jak tedy zařídit kuchyňskou část, aby ladila s obývacím pokojem, nebyla dominantní a zároveň byla nádherná a nevšední.

Často se stává, že kupujeme byty s již zařízenou kuchyní nebo kuchyňským koutem. Nejčastěji je zde instalován nábytek na bázi dřeva vyrobený na míru, podlahové dlaždice a obklady v perlové barvě s tmavšími žilkami, obdobné pracovní desky. Všechno je jakoby v pořádku – přece nemusíte investovat do nové kuchyně, ale ne vždy je to podle našeho vkusu, a po nějaké době dospějeme k závěru, že v naší kuchyni se nic neděje! Kuchyň je nudná a všední. Na druhé straně s hrůzou myslíme na případné opravy – a to kvůli nepořádku, ale samozřejmě i kvůli nákladům.

A zde nám přicházejí na pomoc moderní formy dekorací – jako je skleněný panel do kuchyně. Levné řešení, snadné sestavení a mimořádně praktické. Nakonec na stěnu montujeme panel z tvrzeného skla, který se snadno udržuje v čistotě. Nebojíme se páry, teploty a tuku. Hadřík s tekutinou úplně postačí. Stejně snadné je sestavení takového kuchyňského skleněného panelu. V objednávané sadě dostaneme lepidlo, s jehož pomocí jednoduše přilepíme panel na kuchyňskou stěnu. Vzniká jiný problém – jaký vzor zvolit? Kuchyňské panely jsou dekorací, na kterou můžeme digitálně vytisknout prakticky cokoliv. Proto v naší galerii kuchyňských panelů nabízíme několik tisíc tematicky různorodých motivů.

Něco pro sebe si určitě najdou příznivci krajin, staré architektury, zvířat a rostlin. Jakmile si však vybereme pro nás vhodný a hodící se do naší kuchyně skleněný panel, můžeme si být jisti efektem WOW, který se dostaví jak u nás samotných, tak i u našich hostů.

Podívejte se do naší galerie skleněných panelů do kuchyně.


 

Nejoblíbenější motivy na kuchyňských skleněných panelech

Recept na moderní kuchyň

Čtěte rovněž::