Skleněné obklady do kuchyně

Kuchyňské obklady na stěnu z tvrzeného skla

Stylová kuchyně vyžaduje stylovou výzdobu. Skleněné panely jsou proto skvělým řešením. Perfektně se hodí k moderním a stylově zařízeným kuchyním. Jejich údržba je snadná a nejsou větší problémy s odstraněním nečistot. Panely na skle jsou sofistikovanou výzdobou, kterou lze kombinovat s moderním kuchyňským interiérem.

Nejpoužívanější grafické motivy na skledněné obklady do kuchyně

V našich galeriích nabízíme mnoho různých motivů potištěných na skleněných panelech digitální metodou. Tyto vytvářejí prostorový efekt a způsobují, že se místnost mírně rozjasní. Skleněné panely jsou proto obzvláště vhodné do malých a úzkých kuchyní. Samozřejmě, stejně krásně se budou prezentovat ve velkých prostorách, kde zesílí vnímání rozměrů místnosti.

Bezpečné a snadno čistitelné dekorace

Nejdůmyslnější dekorace na skle jsou krásným doplňkem moderní kuchyně. Jejich použití není příliš náročné. Jsou obvykle namontovány na zeď a jiné prvky místnosti, takže se málokdy zničí pádem nebo rozbitím. Skleněné panely jsou také vhodné do kuchyňských prostorů, ve kterých se budou nacházet děti. 

Nejčastěji vybíranými motivy do kuchyně jsou ovocné, zeleninové a bylinné motivy, káva, čaj a široce chápaná příroda a krajina. Motivy trávy, květin, krásných panoramat, provensálské krajiny, levandulová pole a mnoho dalších vypadají skvěle v kuchyni. K moderním kuchyním se nejvíce hodí tisk na sklo s motivy panoramy měst, prostoru nebo abstrakce, betonových, mramorových nebo 3D efektů.

Doporučujeme rovněž skleněné prkénka na krájení, které doplňují kuchyňskou aranžaci o dodatečný motiv a obrazy tištěné na skle do ostatních místností.

Skleněné kuchyňské panely na míru

Skleněné kuchyňské panely na míru jsou skvělou náhradou za tradiční glazuru. Nejčastěji se používají k zakrytí plochy mezi skříňkami a deskami, aby se kuchyně stala atraktivnější a získala jedinečnou atmosféru. Snadno se udržují v čistotě – tvrzené sklo je odolné vůči vlhkosti a mastnotě, a navíc velmi estetické. V nabídce našeho obchodu najdete spoustu krásných hotových potisků. Náš obchod Wallmuralia nabízí standardní projekty skleněných panelů do kuchyně, ale je možné si u nás objednat i kuchyňské panely na míru. Pokud potřebujete jiný rozměr panelu (či panelů), kontaktujte nás prostřednictvím speciálně připraveného formuláře.

Skleněné panely do koupelny na míru

Skleněné panely na míru jsou jedním z nejžádanějších prvků vybavení koupelny. Kromě toho, že jsou velmi funkční – odolné vůči vlhkosti a snadno se čistí –, tak díky jedinečným potiskům vnášejí do koupelny barvu a charakter. Výhodou skleněných sprchových panelů je také to, že je lze použít v jakémkoliv typu koupelny – klasickém i moderním.Skleněné panely do koupelny na míru – Je možné si u nás objednat skleněné panely do sprchového koutu na míru, stačí nás kontaktovat prostřednictvím formuláře, který jsme pro vás připravili.